Ga naar inhoud

Mijn cloudaccount verwijderen

Om veiligheidsredenen kunt u uw cloudaccount verwijderen als u het niet meer gebruikt.

WAARSCHUWING:

  1. GL.iNet-routers en KVM-apparaten maken gebruik van één gemeenschappelijke cloudservice. Als u uw cloudaccount verwijdert, geldt dit zowel voor routers als voor KVM-apparaten.
  2. Bij verwijdering worden alle bijbehorende services, gegevens en persoonlijke informatie definitief gewist, zonder mogelijkheid tot herstel.
  3. Verlaat alle organisaties voordat u doorgaat met de verwijdering.

U kunt uw cloudaccount op twee manieren verwijderen: via de GLKVM-app of via de cloud.

Volg indien nodig de onderstaande stappen om uw cloudaccount te verwijderen.

Verwijderen in de GLKVM-app

  1. Meld u aan bij de GLKVM-app, klik linksboven op uw profiel en klik op Settings.

    Verwijderen in de app 1

  2. Klik in de instellingen onder Account op de knop Delete. Hiermee worden al uw gegevens gewist. Ga voorzichtig te werk.

    Verwijderen in de app 2

Verwijderen in de cloud

  1. Open een webbrowser op uw computer (voor een betere compatibiliteit wordt Chrome of Edge aanbevolen). Voer glkvm.com in de adresbalk in en meld u aan met uw cloudaccount.

  2. Klik na het aanmelden rechtsboven op uw profiel en klik op Personal Center.

    Verwijderen in de cloud 1

  3. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Delete. Hiermee worden al uw gegevens gewist. Ga voorzichtig te werk.

    Verwijderen in de cloud 2


Hebt u nog vragen? Bezoek ons communityforum of neem contact met ons op.


Laatst geüpdatet: 21 oktober 2026